fbpx

Nu kan vi hos Lager til Leje også tilbyde køle- og frysecontainer til udlejning. Vi har i øjeblikket 20 fods køle- og frysecontainere, som er klar til at holde dine varer kolde. Vi finder løsninger der er tilpasset dine behov og ønsker.

 

Køle- og frysecontainere

Vores køle- og frysecontainere er alle udstyret med forskellige ekstraudstyr, som giver dig en unik oplevelse, når du leje igennem os. Sikkerheden er i top og du kan opretholde den gode hygiejne, grundet containerens indretning og løsninger. Med det plane og jævne gulv er det muligt at lave mange opbevaringsløsninger, der giver mening for dig. Vi kan være behjælpelige med løsningerne, så opbevaringen bliver lettere for dig.

Åben kølecontainer

De tekniske specifikationer for køle- og frysecontainer

Da vores kølecontainer og frysecontainer kræver nogle specifikke krav, er det vigtigt at have det for øje ved udlejning.

Vores 20 fods køle container benytter sig af 380V/16A og bliver monteret med 5-bens CEE stik. Dette skal til for at køle- og frysecontainerne kan monteres og fungere upåklagelig.

Endvidere er vores køle- og frysecontainer udstyret med installationer der sørger for, at opretholde de nøjagtige temperaturer. De installationer der er monteret på vores kølecontainere er pålidelige og anerkendte, så du ved at du får det bedste når du leje en container hos os.

Ydermere er der de små ekstra ting der gør oplevelsen af en lejet køle- og frysecontainer en klasse for sig. Det er blandt andet flat floor, sikkerhedsdør, lys, kulde gardiner, rampe og indspærringsalarm.

Type Størrelse Pris
Køle- og frysecontainer 20 fod 30,00 m3 / 20 fod fra125 kr. pr. dag
Alle priser er excl moms.

Flat floor

Med flat floor er du sikret et plant og jævnt gulv. Det betyder at du kan stå sikkert fast, men også at rengørings forholdene er i top. Containeren er let at rengøre og sikre, at hygiejnen lever op til de aktuelle krav, når det drejer sig om opbevaring af føde- og drikkevarer.

Med de plane og jævne gulve kan der opstilles reoler, skillevægge eller andet der giver mening for Jer. Det giver mere overblik og plads i sidste ende.

 

Sikkerhedsdør

Med sikkerhedsdøren er køle- og fryscontaineren sikkert aflåst. Det vil sige at dine varer er sikkert opbevaret og køleeffekten er i top.

Sikkerhedsdøren er udstyret med indvendig sikkerhedsåbning så du også er sikret, hvis du opholder dig inde i containeren.

 

Lys

I alle vores udlejnings køle- og frysecontainere er der installeret lys, så du sikkert kan opholde dig i containerne.

 

Kuldegardiner

Kuldegardiner fungere som lameller, der hænger i døråbningen når du træder ind i containeren. Med kuldegardiner falder temperaturen i containeren ikke, da de er med til at holde på kulden, dog alt afhængig af, hvor længe du lader døren stå åben.

 

Rampe

Med vores kulde- og frysecontainere følger der rampe med. Dette sikre at du lettere kan transportere dine varer til og fra containeren. Du skal ikke bøvle med trapper eller andet usikkert underlag, hvilket er mere sikkert for dig.

 

Køle- og frysecontainer til udlejning

Med køle- og frysecontainer udlejning har du mulighed for, at skabe ekstra lagerplads, hvis pladsen er blevet for trangt. I øjeblikket har vi 20 fods køle- og frysecontainere vi udbyder, det svarer til lidt under 28 m3. Det giver dig gode opbevaringsmuligheder af dine kølevarer. Det vil også give dig muligheden for, at bevare overblikket over dine opmagasineret kølevarer, så de altid lige er til at finde.

Gennem tæt dialog med dig, finder vi frem til en løsning der giver mening for dig. Det kan også være du har nogle specielle ønsker, som der skal findes en løsning på, hvilket vi også kan være behjælpelige med.

 

Levering af køle- og frysecontainere til festival eller renovering

Med køle- og frysercontainer udlejning er det muligt, at få leveret containeren hen til den destination der passer dig.

Står I og mangler køle- og frysecontainere til jeres festival eller koncert, hvor I kan opbevare jeres mad- og drikkevarer, så har Lager til Leje lige netop det I har brug for. I samråd med Jer levere og opstiller vi containeren, hvor I måtte ønske det. Når eventet er afsluttet henter vi køle- eller frysecontaineren igen, på den aftalte dato.

Skulle der ske ændringer undervejs, I kunne f.eks have et ønske om at beholde køle- eller frysecontaineren i flere eller færre dage. Så kontakt os blot og vi laver en ny aftale og pris.

Det kan også være at du står overfor en større renovering af din butik og mangler et sted, at opbevare dine kølevarer. Så kan en lejet køle- eller frysecontainer være løsningen der giver mening for dig under renoveringsarbejdet.
Med en lejet køle- eller frysecontainer skal du ikke bekymre dig om dine kølevarer, det sørger vi for der bliver taget hånd om med vores køle- og frysecontainere.

Køle- eller frysecontaineren bliver leveret hen på den ønskede adresse, hvor den kan være opstillet, så længe der er behov for det. På den måde kan du koncentrere dig, om det der er vigtigt for dig.

 

Specifikke ønsker, kan der også skabes løsninger på

Skulle der være nogle specifikke ønsker til køle- eller frysecontaineren, er det også muligt at vi kan være behjælpelige her. Ønskerne skal blot fremlægges og så finder vi frem til en løsning, som kan give mening for dig.

Nogle af ønskerne kan være opsætning af hylder, reoler eller skillevægge. Med skillevægge, kan du opdele dine kølevarer efter produktangivelser, så det giver dig et større og bedre overblik over dine varer. Det kan opstilling af reoler også gøre, på denne måde kan du dele dine kølevarer op i kategorier.

Det skal være løsninger der giver mening for dig, så din givne situation bliver mere overskueligt og dermed mere overkommeligt. På denne måde bliver f.eks renoveringsprocessen nemmere at overskue, når du ikke skal bekymre dig om opbevaringspladsen af dine kølevarer.

 

Tilbehør til udlejning

Hos Lager til Leje udbyder vi også forskelligt tilbehør til udlejning. Det kan være alt fra låse til alarmer. Tilbehøret til udlejning er til dig der ønsker, at sikre din container yderligere.

Det også muligt at leje en GSM alarm. Det er en batteridrevet alarm med tilhørende fjernbetjening, der gør den nem at håndtere og anvende. Dette er for at skabe yderligere sikkerhed af dine varer.

Type Størrelse Pris
Transport af container Universal Fra 995 kr. hver vej.
GSM Alarm, på batteri med fjernbetjening Universal 99 kr pr. mdr.
Alle priser er excl moms.

Kontakt muligheder

Har du spørgsmål til nogle af vores udlejningsmuligheder eller ønsker du svar på, om dine specifikke krav er mulige inden leje, så kontakt os blot. Det er altid muligt at kontakte os enten telefonisk eller via mail, det er hvad der er nemmest for dig, vi står altid klar til at hjælpe.

Hos Lager til Leje får du køle- og frysecontainere med høj sikkerhed og udstyr, til billige og gode priser. Vi er som sagt altid til at tale med, så vi kan lave tilbud efter dine ønsker og behov, så du er sikret en fair pris. Kontakt os i dag og hør nærmere.

Lad os ringe dig op

Udfyld formularen hvis du ønsker vi ringer dig op.

  Navn *

  Telefon *

  Find os her

  Juelsminde

  Klakring Stationsvej 5
  7130 Juesminde

  Tlf. 70 26 10 11

  Her finder du:
  Depotrum

  Lagercontainer

  Horsens

  Hattingvej 9
  8700 Horsens

  Tlf. 70 26 10 11

  Her finder du:
  Lagercontainer

  Middelfart

  Værkstedsvej 3

  5500 Middelfart

  Tlf. 70 26 10 11

  Her finder du:
  Lagercontainer

  Vejle Syd

  Andkjærvej 19
  7100 Vejle

  Tlf. 70 26 10 11

  Her finder du:
  Lagercontainer

  Vejle ( Grejs )

  Nørrebygade 25
  7100 Vejle ( Grejs )

  Tlf. 70 26 10 11

  Her finder du:
  Lagercontainer

  Grenå

  Rolshøjvej 1C,
  8500 Grenå

  ( pladsen ligger bagved Euromarster )

  Tlf. 70 26 10 11

  Her finder du:
  Lagercontainer

  Esbjerg

  Falkevej 14
  6705 Esbjerg

  Tlf. 70 26 10 11

  Her finder du:
  Lagercontainer

  Århus Viby J,

  Rudolfgårdsvej 8
  8260 Viby J

  Tlf. 70 26 10 11

  Her finder du:
  Lagercontainer

  Odense

  Lumbyvej 17
  5000 Odense C

  Tlf. 70 26 10 11

  Her finder du:
  Lagercontainer

  Aalborg

  Hjulmagervej 58
  9000 Aalborg
  tlf.: 70 26 10 11

  Her finder du:
  Lagercontainer

   

  Juelsminde ( kun container )

  Savværksvej 40A
  7130 Juesminde

  Tlf. 70 26 10 11

  Her finder du:
  Lagercontainer

  Hedensted

  Overholmvej 2
  8723 Hedensted
  tlf.: 70 26 10 11

  Her finder du:
  Lagercontainer

   

  Herning

  Teglvænget 133A
  7400 Herning
  tlf.: 70 26 10 11

  Her finder du:
  Lagercontainer

  Randers

  Blommevej 27 + Hvedevej 34
  8930 Randers
  tlf.: 70 26 10 11

  Her finder du:
  Lagercontainer

  Odder

  Skovdalsvej 7A
  8300 Odder
  tlf.: 70 26 10 11

  Her finder du:
  Lagercontainer

  Holstebro

  Lundholmvej 45
  7500 Holstebro
  tlf.: 70 26 10 11

  Her finder du:
  Lagercontainer

  Vorbasse

  Vorbasse afd. ( Kun container )

  Fittingvej 1
  6623 Vorbasse
  tlf.: 70 26 10 11

  Her finder du:
  Lagercontainer

  Tinglev

  Tinglev afd. ( Kun container )

  Håndværkersvinget 16
  6360 Tinglev
  tlf.: 70 26 10 11

  Her finder du:
  Lagercontainer